• Bunny Size 2, Striped dress
  • Bunny Size 2, Striped dress
  • Bunny Size 2, Striped dress
  • Bunny Size 2, Striped dress
  • Bunny Size 2, Striped dress

Bunny Size 2, Striped dress

Ft11,990.00

Maileg Bunny Size 2, Striped dress

Quantity
Last items in stock

The bunny & rabbit collection is made of soft natural linen & cotton fabric - which gives a lovely handfeel and look. This bunny is dressed in playful striped beach dress.

Size : 2
Height : 26 cm
Age: All ages
Washing instruction: 30 degrees
Material: Cotton / Linen

 

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-1200-00

Data sheet

Size
26 cm
Colour
white, red, cream
Anyag
cotton, linen


You might also like