Dance mouse, Big sister – Mira Belle
  • Dance mouse, Big sister – Mira Belle
  • Dance mouse, Big sister – Mira Belle
  • Dance mouse, Big sister – Mira Belle
  • Dance mouse, Big sister – Mira Belle

Dance mouse, Big sister – Mira Belle

Ft8,990.00

Maileg Dance mouse, Big sister – Mira Belle

Quantity
Last items in stock

The beautiful Mira Belle - a dance mouse dressed as a real star. She has magnets in her hands - ready to perform for every dance position.

Size: 13 cm

Material: cotton, linen, polyester

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
16-0604-00

Data sheet

Size
13 cm
Colour
pastel blue, white,gold
Anyag
Cotton / Polyester