Angel mouse in suitcase
  • Angel mouse in suitcase
  • Angel mouse in suitcase
  • Angel mouse in suitcase

Angel mouse in suitcase

Ft9,990.00

Maileg Angel mouse in suitcase 

Quantity

Guardian angels do their best to protect and watch over the little ones. This guardian angel comes in a mint coloured metal suitcase.

Not in stock

Expected delivery by: 11/2022

Size:       Mouse

Height:  7 cm

Width: 11 cm

Recommended age: +3 Year

Wash: Fabric 30°C

Material: Metal / Cotton / Polyester

Filling: Recycled polyester

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
17-2700-00

Data sheet

Size
Height: 7 cm Width: 11 cm
Colour
mint, gold, cream, pink
Anyag
metal, cotton