Climbing pixy Emil– 25 cm
  • Climbing pixy Emil– 25 cm
  • Climbing pixy Emil– 25 cm
  • Climbing pixy Emil– 25 cm

Climbing pixy Emil– 25 cm

Ft10,990.00

Maileg Climbing pixy Emil– 25 cm

Quantity

Climbing pixi - a collection of 4 specific styles all dressed up in nice Christmas clothes. They all have magnets in their hands and feets so they are able to climb.

Expected delivery by: 10/15/2021

Size:       Medium

Height:  25 cm

Age:       For decoration only

Material:             Cotton

Filling:   Polyester/Pe Pellets

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-1410-04

Data sheet

Size
25 cm
Colour
red, grey, green
Anyag
cotton, linen


You might also like