Christmas mouse in matchbox, Big brother
  • Christmas mouse in matchbox, Big brother
  • Christmas mouse in matchbox, Big brother
  • Christmas mouse in matchbox, Big brother

Christmas mouse in matchbox, Big brother

Ft9,990.00

Maileg Christmas mouse in matchbox, Big brother

Quantity
Last items in stock

Christmas mouse in matchbox, Big brother

The Christmas mouse comes in the beautiful matchbox, where it sleeps in the soft bed linen. It fits perfectly into the Maileg gingerbread house.

Size:       Big sister/ brother

Height:  15 cm

Age:       All ages

Wash:   30°C

Material:             Cotton/Linen

Filling:   Polyester/Pe Pellets

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-1701-01

Data sheet

Size
15 cm
Colour
red, cream
Anyag
linen, cotton, paper