Metal ornament set - Winter wonderland
  • Metal ornament set - Winter wonderland
  • Metal ornament set - Winter wonderland
  • Metal ornament set - Winter wonderland

Metal ornament set - Winter wonderland - Pre-Order

Ft12,990.00

Maileg Metal ornament set - Winter wonderland - Pre-Order

Estimated Arrival available in October

Quantity

Metal ornament set - Winter wonderland

A perfect gift box containing 4 beautiful Maileg ornaments. Each ornament is wrapped in tissue paper and packed in a gift box decorated with Dorte Mailil's drawings. This set contains a snowman, his wife and 2 skates.

Not in stock

Expected delivery by: 15/10/2022

              

Height: 13 cm

Width: 7 cm

Recommended age: For decoration only

Material: Metal

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-2507-00

Data sheet

Size
13×7 cm
Colour
gold, black, blue, white
Anyag
metal