Giftbag, Ambiance de noël
  • Giftbag, Ambiance de noël
  • Giftbag, Ambiance de noël

Gift bag, Ambiance de noël - 10pcs/lot

Ft2,990.00

Maileg Gift bag, Ambiance de noël, 10pcs/lot - Pre-Order

Estimated Arrival available in September

Quantity

Gift bag, Ambiance de noël

The decoration on this Cristmas giftwrap started with Dorthe Mailil's personal embroideries. After a graphical process the giftwrap got a beautiful expression and the atmosephere of Christmas is complete

Height: 30.5 cm

Width: 18 cm

Recommended age: For decoration only

Material: Paper

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-2310-00

Data sheet

Size
18×28,5 cm
Colour
nature
Anyag
paper