Gingerbread house, small
  • Gingerbread house, small
  • Gingerbread house, small
  • Gingerbread house, small
  • Gingerbread house, small
  • Gingerbread house, small
  • Gingerbread house, small

Gingerbread house, small

Ft19,990.00

Maileg Gingerbread house, small 

Quantity
Last items in stock

When opening the small Gingerbread house there is one open room. It fits perfectly to the Deer family, but the house can be the home for any of your other small friends. THE HOUSE COMES WITHOUT CONTENT.

Size: Mouse

Height: 25 cm

Width: 19 cm

Recommended age: All ages

Wash: Surface wash

Material: Paper

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-2164-00

Data sheet

Size
Height: 25 cm Width: 19 cm
Colour
brown
Anyag
paper