Candle holder - Off white
  • Candle holder - Off white
  • Candle holder - Off white
  • Candle holder - Off white

Candle holder - Off white

Ft4,990.00

Maileg Candle holder - Off white

Quantity

This candle light holder has the same beautiful look as the Maileg metal star ornament. It is handpainted with fine golden details. Fits small candles (christmas tree candles).

Size: Ø1,5 CM

Height: 3.2 cm

Width: 7 cm

Recommended age: For decoration only

Wash: Surface wash

Material: Metal

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-2182-00

Data sheet

Size
Size: Ø1,5 CM Height: 3.2 cm Width: 7 cm
Colour
white gold
Anyag
metal