• New

copy of Szájmaszk Penelope dark grey

Ft990.00

GreenGate Szájmaszk Penelope dark grey - Kétrétegű, az orr részre is tökéletesen illeszkedő, mosható, 100% pamut anyagból készült szájmaszk.

Quantity
Last items in stock

Textil szájmaszk, Penelope dark grey

Kétrétegű, az orr részre is tökéletesen illeszkedő, mosható, 100% pamut anyagból (ÖKO-TEX 100) készült szájmaszk. Vékony gumival rögzíthető a fülön. A maszk mindkét rétege a GreenGate mintás ÖKO-tex mintás pamut anyagából készült!

A GreenGate Penelope dark grey kollekció szövetéből készült maszkot színes virágminta díszíti. A maszkot a Skandi Trend egyik varrónője készítette GreenGate-es méterárúból.

A maszk nem orvostechnikai eszköz! Viselete nem garancia a fertőzések elkerülésére, de segíthet a betegségek terjedésének megakadályozásában, valamint viselésével az arc, orr érintése akadályozott, így elkerülhetjük, hogy véletlenül kezünkről bevigyük a kórokozókat (különösen gyermekeknél fontos ez a funkciója).

Fel- és levenni alapos kézmosás, fertőtlenítés után ajánlott.

Mosógépben 40 fokon mosható, vasalni magas fokozaton, gőzölve érdemes (a gumi részt kihagyva).

A jelenlegi járványhelyzet után is jól kihasználható a maszk influenzás időszakban.

A maszkokat higéniás okok miatt cserélni és visszavenni nem tudjuk. Megértéseteket köszönjük!

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Anyaga: 100% vastag szövésű pamutvászon

Méret: 8cm széles × 7-14 cm magas (középen: 14 cm) 

Mindenkinek jó egészséget! Vigyázzunk egymásra!

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

MKMdW018

Data sheet

Size
18cm×7-14 cm
Colour
sötétszürke, lila
Anyag
100% pamut


You might also like