Ib Laursen Hűtőmágnes - Hamupipőke
  • Ib Laursen Hűtőmágnes - Hamupipőke

Hűtőmágnes - Hamupipőke

Ft990.00

Ib Laursen Hűtőmágnes - Hamupipőke - Humoros ill. az élet nagy igazságait leíró dekoratív hűtőmágnesek, hogy a fontos dolgok mindig szem előtt legyenek!

Quantity

A Hamupipőke-történet ihlette a mágnes üzenetét, amelyből  úgy tűnik, hogy egy új cipőpár megváltoztathatja az életedet…

Méret: 10 x 5 cm

Anyaga:fém, mágnes

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

7832-00

Data sheet

Size
10×5 cm
Colour
fehér, fekete
Anyag
fém, mágnes