Ib Laursen Hűtőmágnes – You, Me & the Dog
  • Ib Laursen Hűtőmágnes – You, Me & the Dog

Hűtőmágnes – You, Me & the Dog

Ft990.00

Ib Laursen Hűtőmágnes - You, Me & the Dog- Humoros ill. az élet nagy igazságait leíró dekoratív hűtőmágnesek, hogy a fontos dolgok mindig szem előtt legyenek!

Quantity

Hűtőmágnes olyan szerelmespároknak, akik otthonukat egy kutyával  osztják meg. Kiváló ajándékötlet vendégségbe hivatalos embereknek…

Méretei: 5 x 10 cm

Anyaga: fém, mágnes

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

8010-00

Data sheet

Size
10×5 cm
Colour
szürke,fehér
Anyag
fém, mágnes