• -30%
Porcelán füles bögre Zindy dark grey
  • Porcelán füles bögre Zindy dark grey
  • Porcelán füles bögre Zindy dark grey

Porcelán teásbögre Zindy dark grey

Ft4,690.00
Ft3,283.00 - 30% kedvezménnyel

GreenGate Porcelán teásbögre Zindy dark grey - Vidám hangulatú, zigg-zagg mintá porcelán füles bögre.  A kávézás és teázás meghitt pillanata!

Quantity

A gyönyörű színekben pompázó cikk-cakk mintás bögre grafikus mintázata a vad 70-es évekre emlékeztet. Mintha  a hippivilágból csöppent volna be a konyhánk asztalára. Szinte túl szép ahhoz, hogy használjuk. Valahogy a kávét, teát és forró csokit is finomabb belőle meginni. A Zindy kollekció remekül kombinálható a Kallia plum kerámia kollekcióval. 

Anyaga: porcelán

Méret: Magasság: 9 cm | Átmérő: 10 cm

Térfogat: 3 dl

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható! 

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

STWMUGZIN8806

Data sheet

Size
3 dl
Colour
színes
Anyag
Porcelán