House Doctor párna Square szürke 50X50CM
  • House Doctor párna Square szürke 50X50CM

Párna Square szürke 50X50CM

Ft13,990.00

House Doctor Párna Square szürke  50X50CM - Lágy szürke színű, kifinomult és rusztikus textúrájú skandináv stílusú párnahuzat. Stílusos és dekoratív, párnahuzat az otthoni élettér felfrissítésére!

Quantity
Last items in stock

Bármely kanapé újra életre kel dekoratív párnákkal, amelyek meleg és kényelmes légkört teremtenek a nappaliban. A Square párna a lágy szürke, kifinomult és rusztikus textúrájával  megőrzi az északi stílus egyszerűségét és eleganciáját.


Méretei: 50 x 50 cm
Anyaga: 60% gyapjú / 40% újrahasznosított pamut szálak
Szín: világos szürke / sötét szürke

.

Vázák, lámpások, kosarak, vágódeszkák és sok más modern stílusban megálmodva…

A lakásodra ráférne egy kis „ráncfellvarrás”? Hívj hozzá orvost! Méghozzá skandináv orvost! A dán House Doctor garantáltan megoldja a problémádat! A dán cég letisztult, modern dizájnja egyszerre szemet gyönyörködtető látvány és balzsam a léleknek!

A House Doctor márkát 1999-ben alapította három testvér – Rikke, Gitte és Klaus. Elsődleges céljuk az volt, hogy meghosszabbítsák a szép otthoni kiegészítők élettartamát. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy ők maguk tervezzék meg és készítsék el azokat a modern és stílusos lakáskiegészítőket, amelyeket jó szívvel és 100 %-os megbízhatósággal ajánljanak. Csodás fém gyertyatartóik, tároló kosaraik, fürdőszobai kiegészítőik és tálalóik igazi, egyedi színt és formát visznek be az otthoni milliőbe. A különleges és stílusos tárgyak hangulatos és otthonos légkört kölcsönöznek otthonának – kockázatok és mellékhatások nélkül!

.

.

      

VJ0701

Data sheet

Size
50×50 cm
Colour
szürke
Anyag
gyapjú


You might also like