• -40%
Párnahuzat Marley Dark grey pieceprinted 50x50
  • Párnahuzat Marley Dark grey pieceprinted 50x50
  • Párnahuzat Marley Dark grey pieceprinted 50x50

Párnahuzat Marley Dark grey pieceprinted 50x50

Ft12,490.00
Ft7,494.00 - 40% kedvezménnyel

GreenGate Párnahuzat Marley Dark grey pieceprinted -  Romantikus hangulatú, sötétszürke alapon virágokkal díszített párnahuzat. A virágmintás párnahuzat varázslatos tavaszi hangulatot teremt otthonodban!

Quantity
Last items in stock

Mint a virágok tengerénél – egy csodás romantikus hangulatot idéz a  GreenGate  Marley Dark Grey párnahuzata. A négyzet alakú párnahuzat elbűvöl minket bájos virágmintáival, sötét szürke hátterével.  Minden sarkot egy kellemes oázissá varázsol! Próbáld ki!

Anyaga: 100% pamut

Mérete: 50×50 cm

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

COTCUS50PMRL8802

Data sheet

Size
50×50 cm
Colour
színes
Anyag
100% pamut