• -30%

Cooler bag pink lace  print gold handles

Ft5,990.00
Ft4,193.00 - 30% kedvezménnyel

Rice Cooler bag pink lace  print gold handles

Quantity
Last items in stock

Pretty Pink Lace print picnic insulated cool bag from Rice Dk. With its brilliant gold coloured handles and edging this colorful bag would be perfect at all your outdoor picnic events. 

Wipe clean with a damp cloth

Size: Height 27cm, Width 25cm, Length 30cm

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

BGCOO-LELAXCL

Data sheet

Size
Size: Height 27cm, Width 25cm, Length 30cm
Colour
pink, white, gold
Anyag