Porcelán Tányér Maxime blue
  • Porcelán Tányér Maxime blue
  • Porcelán Tányér Maxime blue

Porcelán Tányér Maxime blue

Ft5,490.00

Gate Noir Porcelán kistányér Maxime blue - Elegáns, art deco stílusú, aranyazott szélű porcelán tányér a GreenGate prémium kollekciójából, a Gate Noir-ból.  Tökéletes kiegészítője az étkezőasztalnak.

Quantity

Elegáns, időtlen és lélegzetelállítóan szép - a GreenGate prémium kollekciójának a Gate Noir „Maxime” sorozata.  Az arany részletekkel és kék pálmalevelekkel díszített tányér elegáns és különleges hangulatot varázsol az étkezőasztalon. 

A Maxime kollekció darabjai nagyon jól kombinálhatóak a Rigmore és az Adele kollekció darabjaival.

Anyaga: porcelán

Átmérő: 20,5  cm

Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben nem ajánlott a használata az aranyozott részek miatt!

 

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

STWPLAGNMAX2506

Data sheet

Size
Átmérő: 20,5 cm
Colour
kék, fehér, arany
Anyag
Porcelán