Ib Laursen Casablanca Bögre szürke
  • Ib Laursen Casablanca Bögre szürke
  • Ib Laursen Casablanca Bögre szürke
  • Ib Laursen Casablanca Bögre szürke

Bögre Casablanca szürke

Ft2,490.00

Ib Laursen Casablanca Bögre szürke - Szürke-fehér színű, marokkói mintás kőporcelán bögre. Varázslatos hangulatú, kézzel festett, etno mintás kőporcelán. Keresd a Casablanca kollekció termékeit az Ib Laursen-től! 

Quantity
Out-of-Stock

A Casablanca kollekció szürke etno mintás bögréiben felszolgált teával vagy kávéval csodásan fog kezdődni a nap. Az elegáns és modern mintájú kőporcelán füles bögre szürke-fehér színe igazi harmóniát visz konyhádba.  

Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható.

Magasság: 6,5 cm | Átmérő: 11,7 cm

Űrtartalom: 3 dl

Anyaga: kőporcelán

Szín: szürke

A Casablanca sorozat kézzel festett és kézzel nyomtatott mintákkal díszített. Ezek a technikák minden termékre jellemzőek, egyedi és bájos megjelenést biztosítanak a termékeknek. Emiatt a színintenzitás és a minták termékenként és termelésenként változhatnak.

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

1562-1518

Data sheet

Size
3 dl
Colour
szürke, fehér
Anyag
kőporcelán