Ágytakaró Nicoline white patchwork 180×230
  • Ágytakaró Nicoline white patchwork 180×230
  • Ágytakaró Nicoline white patchwork 180×230

Ágytakaró Nicoline white patchwork 180×230

Ft44,990.00

GreenGate Nicoline white patchwork ágytakaró  180×230 - Kétoldalas, steppelt ágytakaró. Varázslatos patchwork mintás  - a romantikus stílus kedvelőinek!

Quantity
Last items in stock

Tökéletes harmónia 

A GreenGate Nicoline white patchwork ágytakaró tökéletes választás a hálószobába. A kétoldalú – egyiken foltvarrásos dizájnban futó minta, a másikon fehér alapon futó apró virágmintás dizájn egy végtelenül megnyugtató és modern hangulatot varázsol a hálóba. A 100% pamut ágytakaró a steppelésnek, a kiváló minőségű anyagnak és a tökéletes kivitelezésnek hála rendkívül könnyen kezelhető. Tökéletes tartást biztosít az ágyon, rendkívül könnyű használatot biztosít. Tisztítása egyszerű. Mosás után nem nyúlik ki, nem megy össze, nem színeződik el.

Anyaga: 100% pamut
Méret: 180×230 cm

Használati utasítás: Mosógépben 30 fokon mosható, de szárítógépben történő használata nem ajánlott. 

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

GG2.jpg GG3.jpg GG4.jpg GG.jpg

QUIBED180NIC0102

Data sheet

Size
180cmx230cm
Colour
kék virágos
Anyag
100% pamut