• -30%

Melamine Rectangular Plate Pink Flower

Ft2,990.00
Ft2,093.00 - 30% kedvezménnyel

Rice Melamine Rectangular Plate Pink Flower

Quantity

Pink Flower Print Rectangular Melamine Plate by Rice. A pink base plate with a gorgeous small flower print. Add a splash of colour to the table.

Dishwasher safe, Not for use in a microwave

Lenght: 30 cm, Width: 22 cm

Material: melamine - BPA Free

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MELPL-IFL

Data sheet

Size
Lenght: 30 cm, Width: 22 cm
Colour
pink, green
Anyag
melamine