• -40%

Cake Stand Pink with Dome

Ft6,990.00
Ft4,194.00 - 40% kedvezménnyel

Rice Cake Stand Pink with Dome

Quantity
Last items in stock

Large plastic cake stand with dome for the big cake, a heap of sandwiches, or a really big snack platter. The pink color will be a nice backdrop for any kind of food you choose to serve on this.

Material: Melamine - BPA Free

Size: Height: 28 cm, Diameter: 27 cm

Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

            

PLCAK-pink

Data sheet

Size
Size: Height: 28 cm, Diameter: 27 cm
Colour
pink
Anyag
melamine


You might also like