• -50%

Kids Lunchbox, Happy Camper

Ft2,990.00
Ft1,495.00 - 50% kedvezménnyel

Rice Kids Lunchbox, Happy Camper

Quantity

Lunch boxes for the young or the young-at-heart! These lunch boxes are high on the cute factor and also functionality. You will be tempted to pack food to school or work with these!

Material: Melamine - BPA Free

Size: Width: 14 cm, Height: 7 cm, Lenght: 21 cm

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

BXLUN-BCAMP

Data sheet

Size
Size: Width: 14 cm, Height: 7 cm, Lenght: 21 cm
Colour
blue
Anyag
melamine


You might also like