• -40%

Kids melamine cutlery, fork & spoon with Print Coral

Ft1,690.00
Ft1,014.00 - 40% kedvezménnyel

Rice Kids melamine cutlery, fork & spoon with Print Coral

Quantity

Coral print melamine cutlery set by Rice DK. This kids fork and spoon set is coral coloured. It co-ordinates with the childs cup with a handle & lid, cup, and bowl.

Dishwasher safe

Not for use in a microwave

Length: 14cm

Width: 2cm

Material: melamine, BPA Free

Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

            

BABSF-GANI

Data sheet

Size
Length: 14cm Width: 2cm
Colour
coral, cream
Anyag
melamin


You might also like