• -40%

Kids Melamine Lunch Plate, Circus yellow

Ft2,990.00
Ft1,794.00 - 40% kedvezménnyel

Rice Kids Melamine Lunch Plate, Circus yellow

Quantity

Yellow Melamine childs plate  from the Circus print collection by Rice DK. This cute bowl has pictures of a circus theme, on a yellow background match with the plate and cup. Great for boys and girls.

Dishwasher safe, Do not use in a microwave

Diameter: 20cm

Material: melamine - BPA Free

Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

            

KILPL-BCIRXC

Data sheet

Size
Diameter: 20cm
Colour
yellow
Anyag
melamine


You might also like