• -40%

Kids small Melamine cup, star green

Ft1,690.00
Ft1,014.00 - 40% kedvezménnyel

Rice Kids small Melamine cup, star green

Quantity

Kids blue and green star print melamine cup by Rice DK. Co-ordinates with the star print lunch plate, 4 room plate, bowl, small melamine cup with a handle and cutlery.

Dishwasher safe

Not for use in a microwave

Height: 7cm

Diameter: 7 cm

Capacity: 1,5 dl

Material: melamine - BPA Free

Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

            

KICUP-STARG

Data sheet

Size
Height: 7cm Diameter: 7 cm Capacity: 1,5 dl
Colour
green, red, white
Anyag
melamine


You might also like