• -30%

Baby Melamine Cup with Handle Cloud Print

Ft1,690.00
Ft1,183.00 - 30% kedvezménnyel

Rice Baby Melamine Cup with Handle Cloud Print

Quantity

Baby Melamine cup with a handle from the new Cloud collection by Rice DK. Creamy white coloured clouds on a blue background. This easy to hold childs small melamine cup co-ordinates with both a round plate and small rectangular plate, bowl, cup and cutlery.

Dishwasher safe

Not for use in a microwave

Height: 6.5cm

Diameter: 8cm

BPA Free

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

BABCU-CLOUD

Data sheet

Size
Height: 6.5cm Diameter: 8cm
Colour
blue, white
Anyag
melamine


You might also like