• -40%

Kids small Melamine cup, Caterpillar

Ft1,690.00
Ft1,014.00 - 40% kedvezménnyel

Rice Kids small Melamine cup, Caterpillar

Quantity
Last items in stock

Fun melamine blue cup with funky caterpillars by Rice DK. Make meal times fun with this childs melamine cup with a caterpillar print. Will add a splash of colour to the dinner table, perfect for picnics.

Dishwasher safe

Not for use in a microwave

Height: 7cm

Diameter: 7 cm

Capacity: 1,5 dl

Capacity: 1,5 dl

Material: melamine - BPA Free

Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

            

KICUP-CP

Data sheet

Size
Height: 6.5Height: 7cm Diameter: 7 cm Capacity: 1,5 dlcm Diameter: 8cm Capacity: 1,5 dl
Colour
blue, green
Anyag
melamine
Űrtartalom


You might also like