• -60%

Kids 4 Room Melamine Plate Pink Rainbow

Ft3,990.00
Ft1,596.00 - 60% kedvezménnyel

Rice Kids 4 Room Melamine Plate Pink Rainbow 

Quantity

Kids Melamine 4 space plate from the new Rainbow collection, so sweet and practical by Rice. This plate has a sweet Rainbow print on a pink and cream background for girls. Match with the plate, bowl and cutlery and see the boys collectionDishwasher safe, Do not use in a microwave

Lenght: 25cm, Width: 22cm

Material: melamine - BPA Free

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

KIPL4-RAIN

Data sheet

Size
Lenght: 25cm, Width: 22cm
Colour
pink
Anyag
melamine


You might also like