• -40%

Kids 4 Room Melamine Plate Blue Dinosaur

Ft3,990.00
Ft2,394.00 - 40% kedvezménnyel

Rice Kids 4 Room Melamine Plate Blue Dinosaur 

Quantity

Blue and Cream Dinosaur Print 4 Room plate by Rice DK. Make meal time with kids fun, by filling each space with different things. Match with the cup, plate and cutlery for a cute set.

Dishwasher safe, Do not use in a microwave

Lenght: 25cm, Width: 22cm

Material: melamine - BPA Free

Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

            

KIPL4-DINO

Data sheet

Size
Lenght: 25cm, Width: 22cm
Colour
blue,cream
Anyag
melamine


You might also like