• -30%

Animal Print Baby 4 Piece Melamine Dinner Set in Gift Box

Ft7,490.00
Ft5,243.00 - 30% kedvezménnyel

Rice Animal Print Baby 4 Piece Melamine Dinner Set in Gift Box

Quantity
Last items in stock

Animal print, Baby 4 piece Melamine Dinner Set in a Gift Box by Rice. The most adorable "first" melamine dinner set with cute animal prints includes 4 pieces of baby's first tableware - 4 room plate, cup with 2 handles and a lid and a set of cutlery (spoon and fork). This set is perfect as a gift.

BPA Free
Dishwasher safe
Do not use in a microwave
Plate size: Length: 25cm, Width: 22cm
Cup size: Height: 6.5cm, Diameter: 8cm
Cutlery size: Length: 14cm, Width: 2cm

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

BABOX-4ZMEGANI17

Data sheet

Size
Plate size: Length: 25cm, Width: 22cm Cup size: Height: 6.5cm, Diameter: 8cm Cutlery size: Length: 14cm, Width: 2cm
Colour
blue, yellow,cream
Anyag
melamine