• -30%
Medium melamine cup - Fall floral 300 ml
  • Medium melamine cup - Fall floral 300 ml
  • Medium melamine cup - Fall floral 300 ml
  • Medium melamine cup - Fall floral 300 ml

Medium melamine cup - Fall floral 250ml

Ft2,990.00
Ft2,093.00 - 30% kedvezménnyel

Rice Medium melamine cup - Fall floral 250ml

Quantity

Our popular melamine cup in a gorgeous Fall Floral print. The cup is a favorite, and for a good reason. It can be used for anything - to drink, for pencils or for picnics. Only your imagination sets the limits. Please note that the products are not suitable for the microwave.

Size: diameter: 9 cm, Height: 9 cm, Capacity: 250ml

Material: melamine - BPA – and phthalates Free

RICE - színes, vidám és szívhez szóló termékek egyenesen Dániából!

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat! 

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak. 

MELCU-FAFL

Data sheet

Size
diameter: 9 cm, Height: 9 cm,
Colour
brown, orange, blue
Anyag
melamine
Űrtartalom
250ml