Tall melamine cup – Wedding bouquet 400 ml
  • Tall melamine cup – Wedding bouquet 400 ml
  • Tall melamine cup – Wedding bouquet 400 ml
  • Tall melamine cup – Wedding bouquet 400 ml

Tall melamine cup – Wedding bouquet 400 ml

Ft3,990.00

Rice Tall melamine cup – Wedding bouquet 400 ml

Quantity

Tall melamine cup – Wedding bouquet 400 ml

Our popular melamine cup in the gorgeous Wedding Boquet print. The cup is a favorite, and for a good reason. It can be used for anything - to drink, for pencils or for picnics. Only your imagination sets the limits. Please note that the products are not suitable for the microwave.

Size: diameter: 9 cm, Height: 13 cm, Capacity: 400 ml

Material: melamine - BPA – and phthalates Free

.

.

A Rice dán cég elsősorban színes melamin termékeiről és kézzel készült kosarairól, tárolódoboziról vált világszerte ismertté. Étkészletei robosztusak, strapabíróak, mosogatógépben moshatóak, BPA és ftalát mentesek, illetve a mindenkor érvényes élelmiszerbiztonsági előírásoknak teljes mértékben megfelelnek. Termékei kiválóan helyt állnak a szabadban is, piknikezéshez és partikon. A gyerekzsúrokon is bátran használhatod. A színes tányérokat, poharakat, tálakat merészen variálhatod egymással. Fiatalos, lendületes motívumai megszínesítik mindennapjaidat!  

A RICE fenntartható és felelős vállalatként pozicionálta be magát Európában. A termékek nagy részét a fejlődő országokban gyártják, nemzetközi szabályok és iránymutatások szerint. A RICE aktívan részt vesz a támogatás és segélyezésii projektekben világszerte.

A céget 1998-ban alapították – azóta sok színt és örömöt vitt az otthonokba világszerte. A RICE cég műanyag bögréi, tányérjai, evőeszközei, tárolókosarai és tálcái egyszerre stílusosak és praktikusak.  

Rice.jpg Rice4.jpg Rice3.jpg Rice2.jpg

MELCU-LWE

Data sheet

Size
diameter: 9 cm, Height: 9 cm,
Colour
blue, pink, green, yellow
Anyag
melamine
Űrtartalom
400 ml