Olló bőr fogantyúval, sárgaréz bevonattal
  • Olló bőr fogantyúval, sárgaréz bevonattal
  • Olló bőr fogantyúval, sárgaréz bevonattal

Olló bőr fogantyúval, sárgaréz bevonattal

Ft4,990.00

House Doctor Olló - Bőr fogantyúval díszített, sárgaréz bevonatú olló kézműveskedéshez, varráshoz. 

Quantity

Mindig az apró részletekben rejlik a lényeg. A House Doctor gyönyörű sárgaréz bevonatú ollója a bőr fogantyúval ideális az irodában vagy az otthoni kreatív térben a tökéletes munka megalkotására. Az olló vasból készült és gyönyörű sárgaréz bevonattal van ellátva. A gyönyörű megjelenés rendkívül dekoratív.

Méret: 16 cm
Anyaga: vas sárgaréz bevonattal, bőr
Szín:fekete / arany

.

Vázák, lámpások, kosarak, vágódeszkák és sok más modern stílusban megálmodva…

A lakásodra ráférne egy kis „ráncfellvarrás”? Hívj hozzá orvost! Méghozzá skandináv orvost! A dán House Doctor garantáltan megoldja a problémádat! A dán cég letisztult, modern dizájnja egyszerre szemet gyönyörködtető látvány és balzsam a léleknek!

A House Doctor márkát 1999-ben alapította három testvér – Rikke, Gitte és Klaus. Elsődleges céljuk az volt, hogy meghosszabbítsák a szép otthoni kiegészítők élettartamát. Innen egyenes út vezetett ahhoz, hogy ők maguk tervezzék meg és készítsék el azokat a modern és stílusos lakáskiegészítőket, amelyeket jó szívvel és 100 %-os megbízhatósággal ajánljanak. Csodás fém gyertyatartóik, tároló kosaraik, fürdőszobai kiegészítőik és tálalóik igazi, egyedi színt és formát visznek be az otthoni milliőbe. A különleges és stílusos tárgyak hangulatos és otthonos légkört kölcsönöznek otthonának – kockázatok és mellékhatások nélkül!

HD2.jpg HD4.jpg HouseDoctor6.jpg HD1.jpg

MS0103

Data sheet

Size
Méret: 16 cm
Colour
fekete, arany
Anyag
fém, bőr