Ib Laursen Hordozható palacktartó
  • Ib Laursen Hordozható palacktartó
  • Ib Laursen Hordozható palacktartó
  • Ib Laursen Hordozható palacktartó

Hordozható palacktartó

Ft4,990.00

Ib Laursen Hordozható palacktartó -  Vintage hangulatú fém palack tartó a vidéki stílusú konyhák elengedhetetlen kelléke!

Quantity
Last items in stock

Palacktartó fém kosár, amely segít  abban, hogy egyszerre szervírozd az üvegeket a vendégeid számára. Használata praktikus a konyhában is. Rendezetten, egy helyen tudod tárolni a naponta használt üvegcséidet benn

Méret: 23,5 x 16 x  20 cm

Anyaga: fém

Szín: szürke 

.

Dánia legrégebbi városa Ribe – itt található az Ib Laursen cég központja. A családi tulajdonban lévő cég nevét magáról az alapítóról kapta. Az Ib Laursen termékek már évtizedek óta nélkülözhetetlen kiegészítői a skandináv háztartásoknak.
A cég termékei a vidéki stílust gondolják újra egy kissé modernebb formába – és ezt az ún. vintage hangulatot próbálják bevinni a mai kor otthonaiba.  Középpontban a természetes anyagok, a kiegyensúlyozott formák, a hangulatos összhatások vannak. A vidéki stílus bája és a skandináv letisztultság kombinációjaként egy hihetetlenül megnyugtató és szemet gyönyörködtető miliő jön létre. Visszafogott minták, csendes színek és praktikus formavilág – minden, ami egy kényelmes és tökéletes otthon számára elengedhetetlen.

.

.

    

5727-18

Data sheet

Size
Méret: Szélesség: 45 cm, Magasság: 78 cm, Mélység: 34,5 cm
Colour
szürke
Anyag
fém