Fém tárolódoboz Nicoline white kicsi
  • Fém tárolódoboz Nicoline white kicsi

Tárolódoboz Nicoline white kicsi

Ft2,590.00

GreenGate Tárolódoboz Nicoline white kicsi- Fémdoboz varázslatos virágmintával.Skandináv lakberendezési kiegészítők online. 

Quantity

A GreenGate  Nicoline White csodaszép fémdobozai rendkívül jól illeszkednek a romantikus, a vintage és a vidéki stílusú konyhákba.  A fehér, kék és rózsaszín színvilágú fémdobozok tökéletes kontrasztban állnak egymással, a bájos virágmintázat pedig biztosítja a kellemes és nyugodt hangulatot.

A fémdobozban sok mindent tárolhatsz. Kekszet, aprósüteményt, kávékapszulát, édességet…

Az ár a képen látható, nyíllal megjelölt legkisebb méretű dobozra vonatkozik.

Anyaga: fém

Méret: Magasság: 10,5 cm | Szélesség: 7,5 cm | Hossz: 7,5 cm

.

A nyugodt stílus és a nyugodt természet, ahogy a dánok ismerik és szeretik. Pontosan ezek a jellemzők tükröződnek a népszerű dán márka – a GreenGate termékeiben. A dán gyártó a lágy színeket és a kellemes mintákat ötvözi. A kollekciókat megismerve a kombinálhatóság azonnal feltűnik. Bár minden kollekciónak van egy egyedi sajátossága, szín- és mintavilága a termékek mégis egy nagy egész összekapcsolódó részeit alkotják. Úgy tűnik, itt „mindenki” pontosan tudja, hogy hová is tartozik. A GreenGate filozófiája egy jól átgondolt és határozott utat mutat. Az egyes GreenGate tervek és minták mögött álló ötletek egy antik, kézzel festett francia 19. századi formatervezésből származó egyedi archívumból erednek. Minden tervezési folyamat kezdetén az alapítók Mona és Jesper döntenek ezek közül a tervek közül arról, amelyek továbbfejlesztésre kerülnek. Ezeket a kiválasztott mintákat és terveket egészítik ki és hangolják át a skandináv stílusvilágnak megfelelően.

.

Szép történet – a még szebb termékek számára. Edények, konyhai eszközök, kötények, táskák, otthoni kiegészítők és sok más termék – amit a GreenGate újra és újra bemutat nekünk szép skandináv stílusban. Varázslatos virágok, pöttyök és csíkok. Romantikus színek a lányos rózsaszíntől a nyári égbolt kékjéig és a meleg szürkéig - csodálatos kombinációkban.  A GreenGate félévente megújuló kollekcióiban  számtalan konyhai kiegészítőre lelhetünk: porcelán és kerámia csészék, bögrék, tányérok, tálak, tortatálak, vázák, sütőtálak, salátás tálak és még sokminden más. A GreenGate számára a legfontosabb a szépség és a funkcionalitás kombinálása: Stílusos sütő kesztyűk, kenyeres kosarak, konyharuhák és minden, amire a konyhában szükség van. A lakás többi részébe is  választhatunk a kollekcióból imádnivaló ágytakarókat és párnákat. A GreenGate szép lámpái, mécsestartói és vázái a házban és a kertben is biztosítják az otthonos hangulatot.

.

.

TINSQU3PCSNIC0107

Data sheet

Size
Méret: Magasság: 10,5 cm | Szélesség: 7,5 cm | Hossz: 7,5 cm
Colour
színes
Anyag
fém


You might also like