Bloomingville Dekoratív cseresznye dísz nagy, arany
  • Bloomingville Dekoratív cseresznye dísz nagy, arany
  • Bloomingville Dekoratív cseresznye dísz nagy, arany
  • Bloomingville Dekoratív cseresznye dísz nagy, arany
  • Bloomingville Dekoratív cseresznye dísz nagy, arany

Dekoratív cseresznye dísz nagy, arany

Ft4,990.00

Bloomingville Dekoratív cseresznye dísz nagy, arany - Dekoratív, arany színű cseresznye alakú kerámia dísz! Stílusos és elegáns, skandináv hangulatú asztaldíszek otthonodba!

Quantity
Last items in stock

Különleges és dekoratív, figyelemfelkeltő cseresznye formájú arany színű dísz, amely igazán egyedülállóvá és stílusossá teszi otthonát. 
Magasság: 16,5 cm
Átmérő:9.5 cm
Anyaga: kerámia 
Szín: arany

.

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

.

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

.

.

     

75239468

Data sheet

Size
Magasság: 16,5 cmÁtmérő:9.5 cm
Colour
Arany
Anyag
kerámia