• -30%
  • New
Strawberry milk chocolate hot chocolate
  • Strawberry milk chocolate hot chocolate
  • Strawberry milk chocolate hot chocolate

Strawberry milk chocolate hot chocolate

Ft2,490.00
Ft1,743.00 - 30% kedvezménnyel

Tafelgut Strawberry milk chocolate hot chocolate

Quantity
Last items in stock

Milk and white hot chocolate  with strawberry pieces

Weight: 35 g

What better way to make it comfortable on cold days, with a cup of milk or cocoa, at home?
Our milk chocolate stick with mini Marshmallows give your milk a especially chocolate note, which makes the moment a taste experience.

Ingredients:
raw cane sugar, cocoa butter, roller-dried full milk powder, cocoa mass, strawberry fruit powder 0.5% (glucose syrup, strawberries, beetroot juice concentrate), emulsifier: soya lecithin,
freeze-dried strawberry pieces.

.

A német Tafelgut teák egyrészt ízletes, kiváló minőségű teafűkeverékek, másrészt stílusosan megtervezett tároló dobozaikkal – konyhád különleges díszei is egyben!

Tafelgut minőség
A Tafelgut német márka - kiváló minőségű teák készítésére specializálódott. A különböző gyümölcs-, roiboos-, zöld- és feketeteák egytől egyig az érzékeinket kívánják kényeztetni. Az igényes és dekoratív csomagolás minden esetben alapos gonddal összeállított teakeveréket tartalmaz. A teák rendkívül igényes és kiegyensúlyozott íz és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsteák szárított gyümölcsdarabokat (Strawberry melon), a fekete teák (Earl grey cream) az ízvilágtól függő különleges kiegészítőket (pl. karamell, gyömbér, ginseng), a fantáziateák (With Love, Happy birthday) a gyümölcsízek mellett olyan különleges összetevőket is tartalmaznak, mint például a rózsaszirom… Az ünnepi időszakokra készült teák is különleges ízvilágot ígérnek a rajongóiknak (Christmas brownie, Snowflake Marshmallow, Baked Apple).

A Tafelgut fő célja és filozófiája, hogy a vásárlóknak a legmagasabb minőséget és a legértékesebb termékeket biztosítsák. A teák összetevői minden esetben ökológiailag tudatos gazdaságokból származnak. A Tafelgut termékek mindig természetes összetevőket tartalmaznak. A teák mellett a gyártó különleges édességekkel is előrukkolt. A forró csoki készítő pálcika például háromféle ízvilágban (tej- ét- és fehércsoki), a tábla csokoládéik magas kakaótartalommal érhetőek el. Az ünnepek időszakban a tökéletes ízvilágot még a csábítóan édes Marshmallow cukorkákkal is kiegészíthetjük…

.

.

    

900-1867

Data sheet

Weight
35 gr
Anyag
milk chocolate