• New
Tea Verry berry 140g
  • Tea Verry berry 140g
  • Tea Verry berry 140g

Tea Verry berry 140g

Ft6,990.00

Tafelgut Tea Verry berry 140g

Quantity

Tea Verry Berry

Flavored fruit tea blend, Currant tonic water-note

Ingredients: 

Apple pieces, pineapple cubes (pineapple, sugar), hibiscus blossoms, elderberries, black currants, beetroot, sultanas, flavoring, freeze dried red currants, freeze-dried whole raspberries, freeze-dried blackberries.
 

Making up:

Dose: 4-5/ltr  Temperature: 100°C  Time:  10-12´ min

Important notice:
Always brew with boiling water and let infuse for at least 5 minutes!
This is the only way to receive a safe product!  

Size: 140 g

.

A Tafelgut német márka - kiváló minőségű teák készítésére specializálódott. A különböző gyümölcs-, roiboos-, zöld- és feketeteák egytől egyig az érzékeinket kívánják kényeztetni. Az igényes és dekoratív csomagolás minden esetben alapos gonddal összeállított teakeveréket tartalmaz. A teák rendkívül igényes és kiegyensúlyozott íz és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsteák szárított gyümölcsdarabokat (Strawberry melon), a fekete teák (Earl grey cream) az ízvilágtól függő különleges kiegészítőket (pl. karamell, gyömbér, ginseng), a fantáziateák (With Love, Happy birthday) a gyümölcsízek mellett olyan különleges összetevőket is tartalmaznak, mint például a rózsaszirom… Az ünnepi időszakokra készült teák is különleges ízvilágot ígérnek a rajongóiknak (Christmas brownie, Snowflake Marshmallow, Baked Apple).

A Tafelgut fő célja és filozófiája, hogy a vásárlóknak a legmagasabb minőséget és a legértékesebb termékeket biztosítsák. A teák összetevői minden esetben ökológiailag tudatos gazdaságokból származnak. A Tafelgut termékek mindig természetes összetevőket tartalmaznak. A teák mellett a gyártó különleges édességekkel is előrukkolt. A forró csoki készítő pálcika például háromféle ízvilágban (tej- ét- és fehércsoki), a tábla csokoládéik magas kakaótartalommal érhetőek el. Az ünnepek időszakban a tökéletes ízvilágot még a csábítóan édes Marshmallow cukorkákkal is kiegészíthetjük…

.

Tafelgut2.jpg Tafelgut4.jpg Tafelgu3t.jpg Tafelgut.jpg

610-1744

Data sheet

Size
140 g
Colour
grey
Anyag
metal