• -20%
Rose and Cranberry tea 110g
  • Rose and Cranberry tea 110g
  • Rose and Cranberry tea 110g
  • Rose and Cranberry tea 110g

Rose and Cranberry tea 110g

Ft6,990.00
Ft5,592.00 - 20% kedvezménnyel

Tafelgut Rose and Cranberry tea 110g

Quantity

Rose and Cranberry tea

flavored fruit tea blend, cranberry-rose-note

Ingredients: 

pineapple cubes (pineapple, sugar), apple cubes, apple pieces, beetroots, cranberry, whole raspberries, free-dr. Raspberry pieces, aroma, rose blossoms, pink rose buds.

Making up:

Dose: 4-5/ltr  Temperature: 100°C  Time:  10-12´ min

Important notice:
Always brew with boiling water and let infuse for at least 5 minutes!
This is the only way to receive a safe product!  

Size: 110 g

.

A Tafelgut német márka - kiváló minőségű teák készítésére specializálódott. A különböző gyümölcs-, roiboos-, zöld- és feketeteák egytől egyig az érzékeinket kívánják kényeztetni. Az igényes és dekoratív csomagolás minden esetben alapos gonddal összeállított teakeveréket tartalmaz. A teák rendkívül igényes és kiegyensúlyozott íz és aromavilággal rendelkeznek. A gyümölcsteák szárított gyümölcsdarabokat (Strawberry melon), a fekete teák (Earl grey cream) az ízvilágtól függő különleges kiegészítőket (pl. karamell, gyömbér, ginseng), a fantáziateák (With Love, Happy birthday) a gyümölcsízek mellett olyan különleges összetevőket is tartalmaznak, mint például a rózsaszirom… Az ünnepi időszakokra készült teák is különleges ízvilágot ígérnek a rajongóiknak (Christmas brownie, Snowflake Marshmallow, Baked Apple).

A Tafelgut fő célja és filozófiája, hogy a vásárlóknak a legmagasabb minőséget és a legértékesebb termékeket biztosítsák. A teák összetevői minden esetben ökológiailag tudatos gazdaságokból származnak. A Tafelgut termékek mindig természetes összetevőket tartalmaznak. A teák mellett a gyártó különleges édességekkel is előrukkolt. A forró csoki készítő pálcika például háromféle ízvilágban (tej- ét- és fehércsoki), a tábla csokoládéik magas kakaótartalommal érhetőek el. Az ünnepek időszakban a tökéletes ízvilágot még a csábítóan édes Marshmallow cukorkákkal is kiegészíthetjük…

.

Tafelgut2.jpg Tafelgut4.jpg Tafelgu3t.jpg Tafelgut.jpg

610-1750

Data sheet

Size
110 g
Colour
pink, green
Anyag
metal