Bloomingville Konyharuha SZÜRKE 25X25CM
  • Bloomingville Konyharuha SZÜRKE 25X25CM

Konyharuha Szürke 25X25cm

Ft2,290.00

Bloomingville Konyharuha szürke  -  Természetes összetételű, praktikus szürke színű konyharuha, a konyhai munka kedvenc kiegészítője. 

Quantity
Out-of-Stock

Természetes összetételű, praktikus konyharuha, a konyhai munka kedvenc kiegészítője. A főzési élményt egy pihentető pillanatra alakíthatja át, élvezve a Bloomingville-gyűjtemény kényelmét, melyet kifejezetten az élet megkönnyítésére terveztek.
Méret: 25 x 25 cm
Anyaga: pamut
Szín: szürke

.

A Bloomingville márkát  a dán tervező, Betina Stampe a 2000-ben alapította meg a skandináv stílus és életmód iránti szenvedélye miatt. A Bloomingville márka a skandináv közvetlenség sikeres megtestesítője. Sikerének kulcsa a skandináv egyszerűség, a retro és a romantika sikeres kombinációjában rejlik.  A letisztult formavilág és a nosztalgikus hangulat egyszerre érhető tetten termékeikben!

.

A kiváló minőségű és vizuálisan vonzó termékek többsége saját gyártásból származik, és szokatlan vintage stílusú tárgyakkal egészül ki. A stílus mindig terméktípus függő. A termékpalettában fellelhetőek egyrészt a természetes, durva és feldolgozatlan karizmával rendelkező termékek, másrészt a nosztalgikus skandináv csavarral megálmodott termékek. Ezeket egészítik ki a gyönyörű barokk megjelenésű tárgyak reprodukciói, amelyeket a francia Brocante stílus ihletett.

.

 A Bloomingville márka termékeit természetes színek és egyenetlen formák jellemzik. A finom mintákat általában hiába keressük. A Bloomingville termékeket inkább nagyszabású minták, egyszerű nyomatok és egyszínű sorozatok jellemzik.  A kiváló minőségű anyagok és a gyönyörű színek jellemzik a márka minden egyes termékét. Ha különleges dekorációra vágyunk – a Bloomingville-nél garantáltan megtaláljuk. Cseresznye – és ananász dekorációk igazi modern hangulatot csempésznek az otthonokba. Ha az otthon melegségét szeretnénk hangsúlyozni, akkor sem fogunk csalódni, hiszen a Bloomingville takarók minden igényt kielégítenek.

.

.

     

90303967

Data sheet

Size
25×25 cm
Colour
Grey
Anyag
100% pamut