Maileg Porcelán nyúl, menta
  • Maileg Porcelán nyúl, menta
  • Maileg Porcelán nyúl, menta
  • Maileg Porcelán nyúl, menta
  • Maileg Porcelán nyúl, menta

Bonbonier Porcelán nyúl, menta

Ft6,990.00

Maileg Bonbonier Porcelán nyúl, menta - Bájos nyuszi alakú bonbonier figura a legfinomabb húsvéti csokik tárolására!

Quantity

 Bonnie nyuszi csak arra vár, hogy segítsen elrejteni néhány cukorkát. Megígéri, hogy megőrzi számodra az ünnepek alatt…. A Maileg bájos porcelán bonbonier nyuszija a húsvéti ünnepek egyik legszebb kiegészítője lesz otthonodban! A szétszedhető nyuszifigura apró csokik, bonbonok tárolására alkalmas. A nyuszi – trendi menta színű  tüll masnit visel.

Anyaga: porcelán

Magassága: 19 cm

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

15-5201-00

Data sheet

Size
19 cm
Colour
fehér, menta
Anyag
Porcelán


You might also like