Ballerina Plush dunkel rose 6-8 years
  • Ballerina Plush dunkel rose 6-8 years
  • Ballerina Plush dunkel rose 6-8 years

Ballerina Plush dunkel rose 6-8 years

Ft13,990.00

Maileg Ballerina Plush dunkel rose

Quantity

Maileg Ballerina Plush dunkel rose

Let your imagination soar! Dress up and let the fairy tale begin! Our bolero will have your little princess or ballerina feeling oh so royal! Maileg's magic wardrobe dress-up clothing and accessories are designed with the highest quality.

  • Recommended age: 6-8 years

  • Washing instruction: 30°c

  • Material: Polyester

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-4101-01

Data sheet

Size
6-8 years(75 cm)
Colour
dunkel rose
Anyag
polyester


You might also like