Bolero plush mint, 2-3 years
  • Bolero plush mint, 2-3 years
  • Bolero plush mint, 2-3 years

Bolero plush mint, 2-3 years

Ft6,990.00

Maileg Bolero plush mint, 2-3 years

Quantity

Bolero plush mint, 2-3 years

Let your imagination soar! Dress up and let the fairy tale begin! Our bolero will have your little princess or ballerina feeling oh so royal!Maileg's Magic Wardrobe dress-up clothing and accessories are designed with the highest quality.


Washing instruction: 30 C
Material: POLYESTER

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-7105-00

Data sheet

Size
2-3 years (21 cm)
Colour
mint
Anyag
polyester


You might also like