Children Princess Dress Purple 4-6 years
  • Children Princess Dress Purple 4-6 years
  • Maileg Ruha Hercegnős ciklámen, 4-6 év

Children Princess Dress Purple 4-6 years

Ft19,990.00

Maileg Children Princess Dress Purple 4-6 years

Quantity
Last items in stock

Maileg Children - Princess Dress - Purple - Size 4-6

Children - Princess Dress - Purple - Size 4-6, from Maileg. What a beautiful princess dress! So much fun for the little ones to get dressed up in this charming dress. This adorable Maileg children’s dress is available in two different colors and sizes.

 

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-4110-01

Data sheet

Size
4-6 years
Colour
purple
Anyag
polyester