Children - Knight Armour - Size 4-8 years
  • Children - Knight Armour - Size 4-8 years
  • Children - Knight Armour - Size 4-8 years

Children - Knight Armour - Size 4-8 years

Ft8,990.00

Maileg Children - Knight Armour - Size 4-8 years

Quantity
Last items in stock

Maileg Children - Knight Armour - Size 4-8 years

The children’s armor by Maileg with crown motive is available in two different sizes (here size 4-6. The attractive armor is easy to put on and now it is time to go to the sandbox to build your sandcastle.

Material: polyester

Size: 4-6 years

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
21-4500-00

Data sheet

Size
4-6 years (45 cm)
Colour
brown
Anyag
polyeater