Csomagolópapír Happy birthday 3méter
  • Csomagolópapír Happy birthday 3méter
  • Csomagolópapír Happy birthday 3méter

Csomagolópapír Happy birthday 3méter

Ft1,990.00

Maileg Csomagolópapír Happy birthday - Bájos, maileg nyuszi mintás - Happy birthday feliratos csomagolópapír - matt, vastag, kiváló minőségű papírból. Tökéletes választás a születésnapi ajándékok becsomagolásához.

Quantity
Last items in stock

Maileg Csomagolópapír Happy birthday - Bájos, maileg nyuszi mintás - Happy birthday feliratos csomagolópapír - matt, vastag, kiváló minőségű papírból. Tökéletes választás a születésnapi ajándékok becsomagolásához, de más ünnepekkor is bevethető! 

Anyaga: papír
Méret: 300×55 cm

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

15-6112-00

Data sheet

Size
Méret: 300×55 cm
Colour
szines
Anyag
papír