Ajándéktasak, Decemberi Napok, kicsi, 10db
  • Ajándéktasak, Decemberi Napok, kicsi, 10db

Gift bag w. days of december - 10pcs/lot

Ft2,990.00

Maileg Gift bag w. days of december - 10pcs/lot

Quantity

Gift bag w. days of december - 10pcs/lot

The beautiful decorated giftbag is a must have have this season. The hand drawed illustrations tells the story of December. The giftbag is an easy way to wrap a small gift.

Material: paper
Size: 12×28,5 cm

.

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

Maileg1.jpg Maileg3.jpg Maileg2.jpg Maileg4.jpg
14-9310-00

Data sheet

Size
12×28,5 cm
Colour
red, green, cream
Anyag
paper