Fém Doboz Harlekin, kék nagy
  • Fém Doboz Harlekin, kék nagy

Fém Doboz Harlekin, kék nagy

Ft1,990.00

Maileg Fém Doboz Harlekin, kék nagy  - Praktikus és dekoratív fém tárolódobozok cukornak, kávénak, lisztnek. 

Quantity
Last items in stock

Maileg Fém Doboz Harlekin, kék nagy

Dekoratív fémdoboz a Mailegt-ől a konyhába. Bájos mintával, csodás színekkel. Tarthatsz benne kávét, csokoládét, cukrot, lisztet...

Anyaga: fém

Magassága: 19 cm

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

20-6022-00

Data sheet

Size
Méret: 19 cm magas
Colour
kék
Anyag
fém