• -40%
Rénszarvas sleepy-wakey 81 cm
  • Rénszarvas sleepy-wakey 81 cm
  • Rénszarvas sleepy-wakey 81 cm

Rénszarvas sleepy-wakey 81cm

Ft17,990.00
Ft10,794.00 - 40% kedvezménnyel

Rénszarvas sleepy-wakey 81 cm - Sleepy-wakey rénszarvas - arcának egyik oldalán alvó, másik oldalán nyitott szemű - nagy méretű textil rénszarvas a dán Maileg-től. 

Quantity
Last items in stock

Sleepy-wakey rénszarvas - arcának egyik oldalán alvó, másik oldalán nyitott szemű - nagy méretű textil rénszarvas

Összetétel: 100% len és poliészter töltet.
Méret: 81 cm

Kezelési útmutató: 30 ° C-on mosható

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

16-5935-00

Data sheet

Size
81 cm
Colour
színes
Anyag
len, poliészter