Ajándéktasak Happy Easter kicsi, 10 db
  • Ajándéktasak Happy Easter kicsi, 10 db
  • Ajándéktasak Happy Easter kicsi, 10 db

Ajándéktasak Happy Easter kicsi, 10 db

Ft1,490.00

Maileg Ajándéktasak Happy Easter, kicsi 10 db - Húsvéti, nyuszi mintás papír ajándéktasak. Tökéletes a születésnapi vagy húsvéti ajándékok számára.

Quantity

Húsvéti, nyuszi mintás  papír ajándéktasak a Maileg-től. Tökéletes választás a húsvéti ajándékok számára!  A húsvéti papírtasakok 10 darabos készletben kaphatóak.

Anyaga: papír
Méret: 12×26,5 cm

.

Maileg – Kiváló minőségű gyermekjátékok lányoknak és fiúknak

A gyerekek amellett, hogy sok örömet hoznak az életbe, megtöltik élettel és szórakozással a házat.  A boldog  gyerekek sokat nevetnek, sugárzik az arcuk az örömtől és valljuk be őszintén sosincsenek csendben. De ez így a jó! A játék és a felfedezés öröme óriási csodákra képes! Mit tudunk mi felnőttek ehhez hozzátenni? Biztosítsuk gyermekeink számára a minőségi játékot és játékidőt! Válasszuk a minőségi anyagból – textilből, fából és kartonból készült kiváló minőségű játékokat! A dán Maileg varázslatos játékbirodalmából garantáltan megtaláljuk a gyermekünk számára a korban és érdeklődésben hozzáillő játékokat. 
A Maileg nyulak, a Pixy manó figurák és a kicsi gyufásdobozban megbújó bájos textilegérkék mára a Maileg világ tökéletes, szerethető és híres kis szereplőivé váltak. A kiváló minőségű vászonból, poliészter töltettel készült figurák többsége öltöztethető. A képzeletet, a fantáziát ösztönző – igazi szerepjátékra csábító játékok minden gyermek kedvenc játékai lesznek.

.

.

    

18-9401-00

Data sheet

Size
12×24,5 cm
Colour
színes
Anyag
papír